maanantai 5. elokuuta 2013

Viikon biisit 30-31/2013

London Grammar - Metal & Dust

Tätä huikeaa bändiä, jonka debyyttilevy ilmestyy 9. syyskuuta, olen fiilistellyt itsekseni jo jonkin aikaa. Muutama päivä sitten oli pakko hehkuttaa julkisesti jo Facebookissakin ja nyt jatkan sitä hehkutusta myös täällä. London Grammar toimii varsinkin, jos on tarvetta jollekin haikealle, herkälle ja kauniille. Odotan yhtyeen If You Wait -albumia ehkä eniten loppuvuoden levyjulkaisuista.

And all foundation that we made
Built to last, they disintegrate
And when your house begins to rust
Oh, it's just, metal and dust

We argue, we don't fight
Stay awake in the middle of the night
Stay awake in the middle of the night

Minä ja Ville Ahonen - Sammutetaan valot

Tämä taitaa olla neljäs postaus tänä vuonna, jossa Minä ja Ville Ahonen on mukana... Kyseessä on kuitenkin ollut tärkein bändi itselleni viime aikoina, ja halusin nostaa mestarillisen ensilevyn kappaleitakin esille. Sammutetaan valot vangitsi itsensä mieleeni viime viikolla eikä ottanut poistuakseen ollenkaan. Onneksi se on näin upea kappale. Live-videossa (joka oli ainoa Youtubesta löytämäni) on mukana alussa myös Sano, joka on erittäin hieno teos sekin.

mitä sinä itket
kaikkihan on hyvin
miten niin kaikki
mitä tarkoitat kaikella

Pain - Shut Your Mouth

Nyt on vuorossa tätä kuntoilumusiikkia taas. Pain on ollut suosikkejani jo vuosia, Peter Tägtgrenin industrial metal -projektilla on monia äärimmäisen iskeviä kappaleita. Vaikutteita on otettu esimerkiksi eurodancesta välillä varsin härskistikin, mutta yhdistelmä on lähes aina ollut erittäin toimiva. Tämä piippausäänellä alkava kappale 11 vuoden takaa on bändin ehkä onnistunein täsmäisku hittimateriaaliin.

My mind is playing tricks on me
I am not as stable as I used to be
Pushed and shoved, you know you're going too farEi kommentteja:

Lähetä kommentti