torstai 8. huhtikuuta 2010

Festarit 2010

Tähän väliin on pakko kirjoittaa lyhyesti tulevan kesän festareista. Tänään nimittäin olin pudota tuolilta kun huomasin, että Tori Amos ja Massive Attack ovat tulossa Pori Jazziin. Ne tosin ovat eri päivinä ja liput sen verran kalliita, että luulen meneväni katsomaan noista pelkästään Toria. Hänet kuitenkin on pakko nähdä, koska kyseessä on henkilökohtainen jumalattareni musiikillisesti, heh. Aloin kuunnella hänen musiikkiaan vasta juuri sen jälkeen, kun hän oli Provinssirockissa 2007. Joten äärimmäisen odotettu keikka olisi kyllä kyseessä.

Aikaisemmin olin hyvin innostunut Regina Spektorin tulosta Ruisrockiin, sinnekin on siis pakko mennä ainakin sunnuntaipäiväksi. Tästä festarikesästä tuleekin erikoinen siinä mielessä, että nämä suurimmat innostuksen kohteet eivät ole metallimusiikkia. Tuskaan en välttämättä ole tänäkään vuonna menossa lainkaan, koska kaikki oikeasti kiinnostavat bändit siellä on tullut jo nähtyä, eikä ole mitään, mitä itse olisi pakko nyt nähdä. Toisaalta Tuskassa näkisi ihmisiä, joita ei ole nähnyt pitkiin aikoihin... Mutta yli 100 euron liput siitä hyvästä? Ja matkat Helsinkiin ja takaisin. Ja majoitukset. Enpä tiedä...

Joka tapauksessa olen hyvin innoissani siitä, että näitä ulkomaalaisia artisteja, joita olen viime aikoina kuunnellut hyvin paljon, on vihdoin saapumassa Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti