torstai 22. syyskuuta 2011

Syksyn levyuutuudet ja keikat

Palaan jälleen pitkältä tauolta, pahoittelen liiaksi venähtänyttä kesätaukoani. Onneksi syksy on hyvin inspiroiva tätä blogia ajatellen. Kiinnostavia uutuuslevyjä tulee (tai on jo tullut) paljon. Tällä viikolla ilmestyi tietysti itselleni tärkeimpänä Tori Amosin Night of Hunters. Lisäksi Opethin Heritage ja Kemopetrolin A Song and a Reason on mainittava tämän viikon uutuuksista. Myös Reginan Soita mulle ilmestyi pari viikkoa sitten ja Astrid Swanin Hits (Pavement for Girls) muutama viikko sitten. Tulossa on vielä piiitkään valmisteltu Nightwish-levy, jota pelonsekaisin tuntein odotellaan. Samoin uusi Kate Bush -albumi on luonnollisesti merkittävä tapaus. Tämän lisäksi odotettujen joukossa ovat ainakin Feist, Björk ja Insomnium.

Keikkarintamalla isoin juttu itselleni on tietysti Tori Amos Helsingin jäähallissa ensi keskiviikkona 28.9. Tämä on myös Torin Night of Hunters -kiertueen avauskeikka, joten mielenkiintoinen tilanne on luvassa, kun mahdollisesti soitettavista kappaleista ei osaa sanoa juuri mitään.

Lisää uutuuksia saa vinkata, olen hyvinkin saattanut unohtaa jotain :) mutta lupailen kuitenkin syksyn aikana useita uutuusarvioita + keikka-arvion tuosta Torin keikasta.

2 kommenttia:

  1. Kyllä, itse ostin juuri Reginan ja Opethin. Jälkimmäisestä sanottakoon että ensivaikutelma oli äärimmäisen hämmentävä, mutta silti vaikuttunut. Aika erikoista musiikkia, jos sitä voi jotenkin kuvailla. :D

    VastaaPoista
  2. Mä taas kävin tänään hakemas levykaupasta Reginan ja Tori Amosin levyt. Tuo Opeth pitäis vielä saada kuunteluun kans, vaikutttaa kiinnostavalta et millasta se nyt on sit :D

    VastaaPoista