keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kuukauden biisit 4/2015

Carly Rae Jepsen vs. Nine Inch Nails - I Really Like A Hole (YITT Mashup - Duet Mix)

Ensimmäinen kerta kun haluan nostaa esille mashupin, ja tämänkin lähinnä siksi, että haluan kaikkien nauttivan (kärsivän), siis nauttivan (kärsivän) tämän uskomattomasta tarttuvuudesta! Muutenkin tämä on aivan hysteerinen ja perverssi. Carly Rae Jepseniä ja Nine Inch Nailsia on yhdistetty aiemminkin (nimellä Call Me A Hole muun muassa), mutta itse pidän eniten tästä, koska tämä tosiaan myös toimii ja hemmetin hyvin, tätähän voisi bilettääkin aivan täysillä. Joku sanoi Youtube-kommenteissa, että tästä tulee mieleen hullu ex-tyttöystävä, joka stalkkaa entistä miestään eikä suostu päästämään irti, mikä tuo tähän vielä hillittömämmän näkökulman.

- I really, really, really, really really, really like you
- I'd rather die than give you control!Burning Hearts - Ticket

Burning Hearts on palannut uudella biisillä ja ihanalta kuulostaa jälleen. Jotain jännää uuttakin tässä on, kiva melodiakoukku löytyy myös. Saa nähdä, onko uusi levy samantasoinen kuin ns. viiden tähden arvoinen edellislevy Extinctions, sanoisin sen olevan täysin mahdollista.

I've got a ticket to a new life
Prepare and be ready for a rideThe National - Sunshine on My Back

The Nationalin uusi biisi tuli jopa vähän puskista. Jännitys oli suuri kun kappaleen laittoi soimaan. Kuulostaa tutulta, mitä Nationalin tapauksessa vähän odottaakin, sillä se on niitä bändejä joiden hyväksyy pysyvän samanlaista musiikkia soittavana, koska sen vain kuuluu olla niin. Kappale ei ehkä ole varsinaista hittimateriaalia, mutta ei ollut edellislevyn eka sinkku Demons myöskään sellainen, eikä levyn parhaimpia.

Sunshine on my back
Is the only kind I lack
Sunshine in my brain
Is the lonely kind of pain
It's the sunshine
Of a lonely mindSpotify

Ex Cops - Black Soap

Tämän viime vuonna julkaistun kappaleen löysin eräältä valmiiksi kootulta Spotify-listalta, olisiko ollut jonkinlainen alternative-lista. Joka tapauksessa mainio biisi on kyseessä. Laiskana lainaan omaa Facebook-postaustani, kun hehkutin biisiä ihan erikseen myös siellä: "Bändin musiikkia on vertailtu Garbageen ja Cranberriesiin, ja kai niitä jossain määrin kuuluu, mutta kyllä tää ihan nykypäivän meiningiltä myös kuulostaa, hyvällä tavalla." Harvoin itselleni iskee kappale välittömästi niin lujaa kuin tämä.

If you go into the city
dry your eyes, your thighs are pretty
Naked hearts and imitation
Take your picture, congratulations
stay so clean, but you're obscene
Black Soap
Black SoapEi kommentteja:

Lähetä kommentti